Sobre mi

MIREIA FARRÉ

CONTACTA AMB MIREIA

Mireia Farré

Hola! Sóc Mireia Farré, cantant, vocal coach, compositora i professora, amb més de 15 anys d’experiència en la docència i 20 en el món de la música.

He cantat en bandes de rock, metal, òperes i musicals. M’he format en cant clàssic  ( Conservatori Municipal de Música de Lleida) i cant modern amb professors de renom internacional com Elisa C. Martin (Rock/Metal) , Ariel Coelho (Distorsions vocals) i m’he capacitat amb alguns dels millors professors del mon formats en Speech Level Singing (metodologia creada pel mestre Seth Riggs, vocal coach de Michael Jackson, Stevie Wonders i molts més) Institute for Vocal Advancement i Modern Vocal Training com Andrés Martorell , Magda Navarrete o Rachel Black

Professora certificada per l’institució internacional MVT (Modern Vocal Training) , especializada en desequilibris vocals de la veu cantada, estils, efectes, performance, .. amb la qual em segueixo formant, adquirint recentment el Nivell 2 (La instrucció inclou ciència vocal bàsica, exercicis vocals complexes, entrenament artístic, desenvolupament d’estil, habilitats d’interpretació, habilitats pedagògiques, massatge laringi bàsic, com entrenar a oradors profesionals i molt més )

Com a cantant tinc dos àlbums d’estudi publicats, “Perpetual Time” i “Circus of Life” amb la banda de Rock Metal Motto Perpetuo amb qui he realitzat nombrosos concerts a nivell nacional i internacional des de 2007 fins a 2021. He realitzat multitud de col·laboracions amb diverses formacions de Pop, Rock i Metal com a corista o cantant convidada (veure apartat cantat-sessió) i actualment sóc la cantant del grup de Hard Rock Death or Gloryi del meu projecte en solitàri Meia Rox

Si estàs buscant classes de cant presencials i on-line, la meva metodologia 100% adaptada a cada alumne/a pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’una forma ràpida, saludable i natural.

SABER més / classes de cant

Contacta

Si tens qualsevol dubte sobre algun dels serveis o disponibilitat, contacta amb mi sense cap compromís!