Sobre mi

MIREIA FARRÉ

CONTACTA AMB MIREIA

Mireia Farré

Sóc Mireia Farré, música, cantant i professora amb més de 15 anys d’experiència en la docència i 20 en el món de la música.

He cantat en bandes de rock, metal, òperes i musicals. M’he format en cant clàssic amb els professors Sandra Rosset (EMMM), Francesc Jové (Conservatori Municipal de Música de Lleida) i Bruno Henriques (Conservatori Professional de Música de Saragossa) i cant modern amb Luis Blanco (Jam Session) i ElisaC.Martin (Taller de Vox) entre d’altres, també m’he format en teoria de la música, pedagogia i vocal coaching, però sobretot el que més m’apassiona és poder ajudar els meus alumnes a complir els seus somnis.

Paral·lelament a la meva formació com a cantant, també sóc llicenciada en Biologia, Màster en Antropologia física i professora de CFGS de Dietètica. Amb els meus coneixements i la meva experiència he arribat a elaborar una guia d’alimentació saludable especialment dirigida a cantants de la qual també et podràs beneficiar si t’apuntes a les meves classes!

Si estàs buscant classes de cant presencials i on-line, la meva metodologia 100% adaptada a cada alumne/a pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’una forma ràpida i natural.

SABER més / classes de cant

Contacta

Si tens qualsevol dubte sobre algun dels serveis o disponibilitat, contacta amb mi sense cap compromís!