Sobre mi

MIREIA FARRÉ

CONTACTA AMB MIREIA

Mireia Farré

Hola! Sóc Mireia Farré, cantant, vocal coach, compositora i professora, amb més de 15 anys d’experiència en la docència i 20 en el món de la música.

He cantat en bandes de rock, metal, òperes i musicals. M’he format en cant clàssic  ( Conservatori Municipal de Música de Lleida) i cant modern (Jam Session, Elisa C. Martin) entre d’altres, també m’he format en teoria de la música, pedagogia i vocal coaching. 

Professora certificada per l’institució internacional MVT (Modern Vocal Training) , especializada en desequilibris vocals de la veu cantada, estils, efectes, performance, ..

Paral·lelament a la meva formació com a cantant, també sóc llicenciada en Biologia, Màster en Antropologia física i professora de CFGS de Dietètica i Laboratori Biomèdic. Amb els meus coneixements i la meva experiència he arribat a elaborar una guia d’alimentació saludable especialment dirigida a cantants de la qual també et podràs beneficiar si t’apuntes a les meves classes!

Si estàs buscant classes de cant presencials i on-line, la meva metodologia 100% adaptada a cada alumne/a pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’una forma ràpida, saludable i natural.

SABER més / classes de cant

Contacta

Si tens qualsevol dubte sobre algun dels serveis o disponibilitat, contacta amb mi sense cap compromís!