Per fi us puc compartir en el que he estat treballant aquest últim any.

Ja sóc Vocal Coach certificada per la institució internacional MVT ( https://modernvocaltraining.com)!!

 

Estic súper feliç de tot el que he aprés, només em queda donar les gràcies a tots els professors i professores i companys i companyes amb els que he tingut el plaer de treballar i creixer no només com a professora sino també com a artista.

Per si us esteu preguntant què és exactament Moden Vocal Training, deixeu-me que us en faci 5 cèntims:

Tal i com descriuen ells mateixos en la pàgina web: “MVT és un extens programa d’entrenament de la veu i desenvolupament artístic, on s’ajuda als estudiants a millorar tots els aspectes del seu talent. L’equip educatiu està format per professors i intérprets de talla mundial, que han treballat amb guanyadors de premis Grammy, artistes multiplatí, guanyadors Laurence Olivier i que han impartit conferències en algunes de les millors universitats del mon”

 

 

Aquest mètode, que unifica ciència i art, parteix de la premisa de crear veus equilibrades proporcionant als cantants i professors de cant de tot el mon, l’educació i la formació més complerta per a que puguin desenvolupar-se en molts aspectes més enllà de l’entrenament de la veu, a la vegada que es crea un nou enfoc de la Tècnica Vocal que proporciona una millor comprensió de la mecànica vocal i de cóm resoldre qualsevol problema mecànic

L’equip directiu, format per Andrés Martorell, Rachel Black, Magda Navarrete i Ian Davidson, té una experiència convinada de:

I jo ja m’he matriculat pel proper nivell … desitjant començar-lo ben aviat!!!

 

 

I així s’acaba aquest article, si t’ha agradat, no dubtis en compartir-lo a les teves xarxes o amb qui creguis que li pugui interessar. I si no et vols perdre altres articles com aquest, pots subscriure’t a la newsletter!

Fins a la propera,

Llicència de Creative Commons
Ja sóc professora certificada per Modern Vocal Training!!! de Mireia Farré està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons