Per fi us puc ensenyar el certificat oficial de nivell 2 per MVT!🥳

L’any passat, us explicava que m’havia posat en mans d’aquesta prestigiosa institució internacional per seguir la seva metodologia i aprendre dels mes grans,  optenint llavors la certificació de nivell1.

Un any i mig després, i despres de mooooltes hores de formació, tant teòrica com pràtica (moltíssima!) puc dir que per fi he assolit el nivell2!

La instrucció inclou ciencia vocal bàsica, exercicis vocals complexes, entrenament artístic, desenvolupament d’estil, habilitats d’interpretació, habilitats pedgògiques, massatge laringi bàsic, com entrenar a oradors professionals i molt més.

Aquest nivell ha sigut tutoritzat per la increïble Rachel Black , amb qui he tingut la oportunitat de treballar en classes de co-ensenyança colze a colze i aprendre de les seves millors eines així com també amb altres professionals de la talla d’Andrés Martorell, Magda Navarrete, Ian Davidson, Stephen King entre d’altres.

Així que prepareu-vos que vinc carregada amb molt material per posar en pràctica i ajudar-vos encara més i millor a pujar de nivell en el vostre trajecte amb el cant!

Seguim! 💪🏻